7 dagar i Turkiet!från 2 740 kr
7 dagar i Turkiet!

Flyg från Göteborg, lägenhet för hela familjen (2 vuxna + 2 barn) och transfer från 2 740 kr per person!

Tidig bokning till Greklandfrån 3 746 kr
Tidig bokning till Grekland

Boka tidigt och res billigt till Grekland! Flyg, hotellnätter och transfer från 3 746 kr per vuxen!

Paketresa till Nha Trang, Vietnamfrån 10 789 kr
Paketresa till Nha Trang, Vietnam

Resa till Nha Trang i Vietnam från 10 789 kr för flyg med Emirates och 2 veckor på hotellet!

Paketresor till Bulgarienfrån 2 501 kr
Paketresor till Bulgarien

Billiga paketresor till Bulgarien från Arlanda och Köpenhamns flygplats. Boka flyg, hotell och transfer från bara 2 501 kr per person nu!

Göteborg – Tel Avivfrån 3 742 kr
Göteborg – Tel Aviv

5 dagar i Tel Aviv för 1 vuxen från 3 742 kr! Boka nu och res i october!

Mallorca semesterfrån 4 704 kr
Mallorca semester

10 dagar boende i Palma de Mallorca och flyg från Göteborg Landvetter från 4 704 kr per person! Rimligt pris just nu!

2 veckor i Miamifrån 8 655 kr
2 veckor i Miami

Bo 2 veckor i Miami, USA i juli från 8 655 kr per person!

Familjesemester i Turkiet från 3 998 kr
Familjesemester i Turkiet

Familjeresa för 2 vuxna och 1 barn till Antalya. Flyg från Arlanda och 5 nätter boende inkluderat i denna paketresa. Priser börjar från 3 998 kr per person! Boka nu!

Flyg och hotell till Barcelonafrån 3 834 kr
Flyg och hotell till Barcelona

En vecka i Barcelona i juni från 3 834 kr per person. Flyg från Arlanda och hotell ingår i priset. Få 260 kr rabatt på flyg med kampanjkoden!

SUPER260
Resa till Rio de Janeirofrån 12 782 kr
Resa till Rio de Janeiro

Åka till Rio de Janeiro och bo på ett av topphotell i stan i en vecka. Flyg och boende från 12 782 kr! Du sparar när du bokar flyg och hotell som en paket!

Res billigt till Costa Bravafrån 1 693 kr
Res billigt till Costa Brava
Hett erbjudande

Njuta av din 9 dagar semester i Spanien i Costa Brava från bara 1 693 kr per person. Boka denna resa genom vår partners hemsida nu!

billiga resor till teneriffa, flyg, hotell och transferfrån 3 749 kr
Välj bland 37 hotell på Teneriffa

Välj bland 37 hotell på Teneriffa för din solsemester. Priser börjar från 3 749 kr per vuxen person för flyg, hotell och transfer. Boka nu innan erbjudanden taggas bort.

solsemester i grekland, flyg och hotell för 2 vuxnafrån 4 511 kr
Solig semester på Kreta, Grekland

En riktig solig semester på Kreta för 2 vuxna från 4 511 kr/person. Flyg från Göteborg, hotell och transfer till/från flygplatsen ingår i priset.

Välj din solsemester mellan olika alternativ!

Har du tänkt åka på solsemester? Boka dina sommar resor hos oss, flyg + hotell på en och samma sida! Ett enkelt sätt att boka paketresor. När det är dags att åka iväg på solsemester erbjuds du möjligheten att boka via vår mycket användarvänliga och väl-testade plattform! Här kan du boka flyg + hotell inför din efterlängtade solsemester.

Finns det någonting härligare än att komma iväg på en riktig solsemester? Att ligga på stranden med en drink hela dagen, njuta av klimatet, äta gott, shoppa, slappna av och bara njuta, det är livet! Vi hjälper dig med bokningen av alla dina sommar resor för att du ska kunna slappna av och njuta ordentligt utan att behöva oroa dig för bokningen utav flyg + hotell! Att söka och finna flyg + hotell som passar just dina behov inför solsemestern har aldrig varit såhär enkelt!

Solsemester för din och din familj, billiga resor för alla

Skriv in exakt vad det är du önskar på vår plattform och du får en uppsjö av olika alternativ att välja mellan för din solsemester. Filtrera efter just dina speciella önskemål! Vad värderar du mest under semestern? Är det sol och bad? Lugn och ro? Familjeresa? Fart och fläkt? Välj bland de alternativ som presenteras för dig, boka, njut och låt oss göra resten för att försäkra att just du får uppleva den bästa, mest minnesvärda solsemestern!

boka din solsemester nu, flyg och hotell på fast priset

När det kommer till bokning av flyg + hotell är det inte alltid självklart att hotellrummets tillgänglighet matchar ankomsten eller avgången av ditt flyg när du försöker kombinera flyg + hotell inför din resa och det är där vi kommer in! Vi ser till att flyg + hotell matchar inför just din solsemester så att du kan njuta och göra det mesta av ledigheten. Att försöka hitta den bästa kombinationen av flyg + hotell inför dina sommar resor kan vara mycket tidskrävande och lönar sig inte alltid ekonomiskt.

Solsemester blir enklare med flyg och hotell paket

Vi är specialister inom just det här området, du kan tryggt lämna över bokningen till oss! Vi hittar bästa flyg + hotell till din solsemester samtidigt som du kan fokusera på annat. Det är ofta mycket mer som ska planeras inför en semesterresa än flyg + hotell, låt oss ta hand om din bokning idag och frigör tid för dig själv för att komma i ordning innan du ska resa. När dagen för avresan kommer är det bara för dig att åka iväg och njuta.

billig solsemester, spara pengar inom att boka flyg och hotell på samma webbplatsen

Välj destination och datum som du planerat att vara borta, knappa in dina speciella önskemål och låt oss göra resten. Låt just dina sommar resor bli minnen för livet, boka enkelt på vår hemsida. Gör det bästa av ledigheten, ta chansen, passa på, här är din möjlighet att boka en riktigt minnesvärd solsemester!

Vår plattform erbjuder möjligheten till enkel bokning av flyg + hotell på ett och samma ställe. Vi finns till för att underlätta för dig i din planering samtidigt som vi kan erbjuda ett konkurrenskraftigt utbud av sommar resor inför din solsemester. Genom att använda vår plattform för att boka din solsemester erbjuds du de bästa alternativen som matchar just dina kriterier för resan! Vi önskar dig en trevlig semester!